Connect with us

Uncategorized

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve LTB Kadın Sığınma Evi arasında iş birliği protokolü yenilendi

Published

on

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kuzey Kıbrıs Turkcell arasında, LTB Kadın Sığınma Evi‘ndeki kadınların iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla beş yıldır sürdürülen iş birliği protokolü yenilendi.

LTB’den yapılan yazılı açıklamaya göre, LTB binasında düzenlenen imza törenine Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir, Genel Müdür Yardımcısı Deniz Mungan Sonuç, Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka İletişimi Müdürü Özlem Kavaz Soykan, Kurumsal İletişim Uzmanı Gülten Karanfiloğlu ile LTB Sosyal Hizmetler Şube Sorumlusu Sibel Demirpençe katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında, Kuzey Kıbrıs Turkcell, LTB Kadın Sığınma Evi’nde kalan kadınların iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, kadınların toplumsal hayatta daha güçlü yer alabilmesi için çeşitli destek mekanizmaları oluşturmanın önemine vurgu yaptı.

Amcaoğlu: “İrmar Market bölgesindeki aydınlatma sorunu giderildi”

Harmancı, “Kadınların sığınma evinde güvende hissetmeleri yanında dış dünya ile bağlantılarını koparmamaları da önemli. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bu desteği, kadınların daha bağımsız olmalarına katkı sağlamaktadır.” dedi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uncategorized

Kıbrıs’ta Garantiler kalkıyor mu? Maraş ve Güzelyurt Rumlara mı veriliyor?

Published

on

Birkaç gündür ortalık toz duman.

Kıbrıs’ta “anlaşma yakın” havası estiriliyor: “Güzelyurt, Maraş ve Mesarya Rumlara verilecek, garantiler kalkacak, Türk askeri Ada’dan çıkacak…”

Continue Reading

Uncategorized

Türk askeri çekilsin, NATO gelsin

Published

on

Rum Hükümet Sözcüsü Yardımcısı Yiannis Antoniou, ”Kıbrıs sorunun çözümü için Türk askerinin Ada’dan çekilmesini istediklerini” belirtti, yerine NATO önerisi getirdi.

Continue Reading

Uncategorized

‘Kıbrıs savaşın eşiğinde…’

Published

on

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber