Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis, Halife Hafter yönetiminin Libya-Türkiye deniz yetki anlaşmasını kabul edeceği haberleri üzerine soluğu Libya’da aldı
Haberin devamı için Dr. Sefa Karahasan X hesabını tıklayın.
📍Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis, Halife Hafter yönetiminin Libya-Türkiye deniz yetki anlaşmasını kabul edeceği haberleri üzerine soluğu Libya'da aldı.
Gerapetritis ile Hafter bir saatlik toplantı yaptı. Görüşmede Doğu Akdeniz'deki deniz yetki alanı konularının… pic.twitter.com/6yq0MFD4sH
— Dr. Sefa Karahasan (@sefakarahasan) July 6, 2025
Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
📍Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
ELAM, Kıbrıs Türklerinin azınlık olduğunu ve asla eşitlik verilemeyeceğini savunuyor. Partinin liderliği,… pic.twitter.com/JA83gMKO7U
— Dr. Sefa Karahasan (@sefakarahasan) May 15, 2026
Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.
📍Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.