Rum Ulusal Konseyi’nin KKTC Cumhurbaşkanı @tufanerhurman ile Rum Başkan @Christodulides arasında yapılan görüşmenin soncularından memnun olduğu ve BM kararlarına atıf yapılmasını takdir ettiği açıklandı.
RUM ULUSAL KONSEYİ: “BM KARARLARINA ATIF YAPILMASINI TAKDİR EDİYORUZ. MEMMUNİYETLE KARŞILIYORUZ…”
Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ‘’Kıbrıs’ta iki devletli çözümün tek gerçekçi çözüm olduğunu’’ vurgulamasını ‘’talihsiz bir açıklama olarak’’ değerlendirdi.
RUM BAŞKAN: ''FİDAN'IN İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜM AÇIKLAMASI TALİHSİZ''
📍Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ‘’Kıbrıs’ta iki devletli çözümün tek gerçekçi çözüm olduğunu’’ vurgulamasını ‘’talihsiz bir açıklama olarak’’ değerlendirdi.
Rum Savunma Bakanlığı, İsrail, Yunanistan ve Rumların 2 bin 500 kişilik ‘ortak’ bir askeri güç oluşturma çalışmalarını doğruladı
RUM SAVUNMA BAKANLIĞI: ''ORTAK DÜŞMAN TÜRKİYE'YE KARŞI İSRAİL İLE BİRLİK OLDUK…''
📍Rum Savunma Bakanlığı, İsrail, Yunanistan ve Rumların 2 bin 500 kişilik 'ortak' bir askeri güç oluşturma çalışmalarını doğruladı: ''Amaç İsrail'in çıkarları için tehlike oluşturan Türkiye'ye… https://t.co/ONoBgXqBPgpic.twitter.com/3NO6anhXkR