Connect with us

GÜNDEM

15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür

Published

on

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamasında, “15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür” dedi.

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Feyzioğlu, açıklamasında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliğinde Türk Milletinin, yabancı istihbarat örgütlerinin kuklası olan FETÖ terör örgütüne ve ülkenin istiklaline göz diken karanlık güçlere izin vermediğini belirtti.

Feyzioğlu, “15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür. İşgale ve bölünmeye geçit vermeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize nice sağlıklı yıllar diliyorum” dedi.

Feyzioğlu’nun tam açıklaması şöyle:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliğinde asil Türk Milleti, yabancı istihbarat örgütlerinin kuklası olan terör örgütü FETÖ’ye ve ülkemizin istiklaline göz diken karanlık güçlere izin vermedi. 15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramıdır. İşgale ve bölünmeye geçit vermeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize nice sağlıklı yıllar diliyorum.”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Önce tutuklama sonra mal varlıklarına el koyma!

Published

on

Rum Emniyet Genel Müdürlüğü Suç Tespit Birimi ile Örtbas Suçlarıyla Mücadele Birimi; ”Rum mülkü kullandı, sattı, aldı” iddiasıyla Türk iş insanlarına, emlakçılara ve vatandaşa yönelik başlattığı ‘tutuklama’ ve ‘tutuklama kararlarının’ yanında ‘mal varlıklarına’ da el koyma adımı attı.

Fileleftheros’un manşetten verdiği habere göre; ‘’Kıbrıs Rum Polisi, (KKTC’de) Rumlara ait mal varlıklarda rol aldığı düşünülen aranan kişilere karşı uluslararası yakalama emri çıkarmanın yanı sıra, şüphelilerin mal varlıklarına da dondurma işlemi uygulaması’’ süreci başlattı.

Devamı aşağıdaki paylaşımda…

Continue Reading

GÜNDEM

Güney Kıbrıs’ta “organize suç örgütleri” “Uyuşturucu” ve “Kara Para” sorunu büyüyor

Published

on


Güney Kıbrıs’ta, Baf Belediye Başkanı Phaedon Phaedonos’un, ‘’ülkemiz uyuşturucu, kara para ve organize suç örgütlerinin merkezi oldu’’ açıklamasının yankıları yaşanıyor. Emniyet Müdürlüğü ile Phaedonos, açıklamalar nedeniyle bir birine girdi.

Continue Reading

GÜNDEM

Rumlardan büyük provokasyon!..

Published

on


Christodulides yönetimi, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’ın Girne’de sahip olduğu evi araştırmaya başladı

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber