Gazeteci Dr. Sefa Karahasan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kişisel Temsilcisi Maria Angel Holguin’in Kıbrıs için bir belge hazırladığını yazdı. İşte o paylaşım;
BM Genel Sekreteri @antonioguterres Kıbrıs kişisel temsilcisi Maria Ángel Holguin Queillar’a Kıbrıslı liderler @ErsinrTatar ile @Christodulides’e sunmak için bir belge hazırlaması talimatı verdi.
Hazırlama süreci devan edem belge liderlere sunulacak.
KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Yabancı ülkelerle yapılan askeri anlaşmaları ve İsrail'in ile ilişkileri eleştiren Erhürman'ın, Christodulides… pic.twitter.com/ShclpblQjC
Güney Kıbrıs’ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.
İsrail, Rum borsasını da satın alıyor!
📍Güney Kıbrıs'ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.