?> ?> ?> ?> ?> ?> ?> ?> ?> ?> Çelik’ten Tan’a sert tepki: Sorumsuz ve yakışıksız bir ifade – Dikduruş
Connect with us

GÜNDEM

Çelik’ten Tan’a sert tepki: Sorumsuz ve yakışıksız bir ifade

Published

on

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP milletvekili Namık Tan’ın Mavi Vatan sözlerine tepki gösterdi. Çelik, paylaşımında “‘Masal’ demesi kabul edilemez, sorumsuz ve yakışıksız bir ifadedir” notunu düştü.

Ömer Çelik’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:

CHP Milletvekili Namık Tan’ın “Mavi Vatan” için “masal” demesi kabul edilemez, sorumsuz ve yakışıksız bir ifadedir. Bu, Türkiye’nin milli siyasetine karşı Yunanistan’ın sözde tezlerine destek veren, siyasi pusulasını kaybetmiş bir yaklaşımdır.

CHP’de “Mavi Vatan” için “yayılmacı politika” diyen dış politika kurmayı, yerini “Mavi Vatan” için “masal” diyen bir diğerine bırakmış, gözüküyor.

Milli siyasetimize karşı bu yaklaşımla konuşan bazı CHP milletvekillerinin, Türkiye’ye karşı başka devletler tarafından kullanılan sözde tezleri bu şekilde defalarca sahiplenmeleri, siyasi savrulma ve sorumsuzluktur…

Mavi Vatanımız, ana vatanımızın ayrılmaz bir parçasıdır…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

?>

GÜNDEM

“İsrail’e, Mısır’a güvenme! Türkiye bizi ıstakoza çevirir”

Published

on

Kıbrıslı Rum yazar Panayotis K. Mavros, ülkeyi yabancı askerlerin üssü haline çeviren Rum Başkan Nikos Christodoulides yönetimini ağır sözlerle eleştirdi ve “İsrail’e, Mısır’a güvenme! Türkiye bizi ıstakoza çevirir” dedi.

Continue Reading

GÜNDEM

“Rum lider elindeki toprağı nasıl koruyacağını düşünsün…”

Published

on

KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’na Rum lider Nikos Christodulides’in Türk toprağı “Güzelyurt’a döneceğiz” açıklamasını sordum.

Continue Reading

GÜNDEM

Rum lider: ‘Güzelyurt’a geri döneceğiz’

Published

on

Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodoulides, KKTC’nin Güzelyurt ilçesine geri dönüş talebinden asla vazgeçmeyeceklerini belirterek, “Tüm topraklarda serbestçe dolaşana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber

?> ?>