Connect with us

GÜNDEM

Kabine tam destek verdi… Ertuğruloğlu’ndan Üstel’e destek

Published

on

Başbakan Ünal Üstel, bugün resmen Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı. Başbakan Üstel’in bu önemli kararına, kabine üyeleri ve UBP’li belediye başkanları büyük destek verirken, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun törene katılmaması dikkat çekti.

Başbakan Üstel, basın açıklamasını yaparken yanında yer alan isimler arasında UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Maliye Bakanı Özdemir Berova, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, Milletvekili Emrah Yeşilırmak, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu, Erenköy Karpaz Belediye Başaknı Hamit Bakırcı, gibi önemli isimler yer aldı.

Başbakan Üstel, adaylık açıklamasında partinin birlik ve beraberlik içinde yeni hedeflere yürüyeceğini vurguladı. Üstel, “UBP, ülkemizin kalkınması ve refahı için çalışmaya devam edecektir. Genel Başkanlık görevine talip olarak, bu yolda en büyük desteği siz değerli partililerimizden alacağıma inanıyorum,” dedi.

Bu süreçte, Başbakan Üstel’in kabine üyeleri ve belediye başkanlarından aldığı destek, parti içindeki güçlü konumunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Parti içinde genel başkanlık yarışı hızlanırken, Başbakan Üstel’in adaylığı ve aldığı destek, UBP’nin gelecekteki yönelimi açısından kritik bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. HABERKIBRIS

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Liderler arasında İsrail tartışması!

Published

on

KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.

Continue Reading

GÜNDEM

İsrail, Rum borsasını da satın alıyor!

Published

on

Güney Kıbrıs’ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.

Continue Reading

GÜNDEM

Rumlar kadın şarkıcı yüzünden Türk düğünü engelledi: AİHM’den 5 bin avroluk fatura yedi!

Published

on

Güney Kıbrıs’ta kızının düğününü kadın şarkıcı ve dansçıyla yapmak isteyen Kıbrıslı Türk babanın düğünü engellendi, konu AİHM’ne taşındı.

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber