Connect with us

GÜNDEM

Bakan Fidan’a teşekkür etti

Published

on

Türkiye’nin yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a şükranlarını sundu.

Türkiye’nin yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a teşekkür etti. 

Yeni Büyükelçi Serim, “Bakanımız Sayın Hakan Fidan’dan şahsıma düzenlemiş oldukları veda vesilesiyle Lefkoşa Büyükelçiliği görevimiz hakkında son talimatları aldık. Maiyetlerinde Bakan Yardımcılığı görevini yürütmekten büyük bir onur ve gurur duyduğum Sayın Bakanımıza teveccühleri ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Serim, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni hakkettiği her alanda daha güzel yarınlara ulaştırmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Türk düşmanlığı eğitimi!

Published

on

Rum Sigma TV, komandoların eğitim alanında proğram yaptı, genç askerlerin ‘’Türk düşmanlığı altında eğitim yaptırıldığını’ ekranlara taşıdı.

Continue Reading

GÜNDEM

‘Kıbrıs Yunanistan ile birleşmeli’

Published

on

Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.

Continue Reading

GÜNDEM

‘İki devlete asla izin vermeyeceğiz’

Published

on

Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber