Connect with us

GÜNDEM

Büyükelçi Serim, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Published

on

Türkiye’nin yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin paylaşım yapan Serim, yeni görevine ilişkin Erdoğan’dan talimatlar aldığını belirtti.

Yasin Ekrem Serim, “Yüksek tensipleriyle şahsımı KKTC nezdinde Türkiye Büyükelçisi olarak onurlandıran Zat-ı Devletlerine kabulleri ve başarı dilekleri için şükranlarımı arz ediyorum” mesajına da yer verdi.

Yeni Lefkoşa Büyükelçisi Serim, konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında şunları aktardı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilerek Lefkoşa Büyükelçiliği görevimize başlamadan önce talimatlarını aldık.

Yüksek tensipleriyle şahsımı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak onurlandıran Zat-ı Devletlerine kabulleri ve başarı dilekleri için şükranlarımı arz ediyorum”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Türk düşmanlığı eğitimi!

Published

on

Rum Sigma TV, komandoların eğitim alanında proğram yaptı, genç askerlerin ‘’Türk düşmanlığı altında eğitim yaptırıldığını’ ekranlara taşıdı.

Continue Reading

GÜNDEM

‘Kıbrıs Yunanistan ile birleşmeli’

Published

on

Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.

Continue Reading

GÜNDEM

‘İki devlete asla izin vermeyeceğiz’

Published

on

Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber