Connect with us

GÜNDEM

KKTC’ye önemli katkıda bulunmuşlardır

Published

on

Başbakan Ünal Üstel, AK Parti’nin 23’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı. Üstel, mesajında, “Kuruluşunun hemen ardından Türkiye’nin lider partisi haline gelen, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliği sayesinde 22 yıldır kesintisiz olarak iktidarını sürdüren ve bu sürede Anavatan Türkiye’ye her alanda istikrarı getiren AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

“TÜRKİYE’NİN GERÇEK POTANSİYELİNİN ORTAYA ÇIKTI, PEK ÇOK PROJE HAYATA GEÇTİ”

AK Parti’nin sağladığı istikrarla, Türkiye’nin gerçek potansiyelinin ortaya çıktığını, yıllardır hayal olarak görülen pek çok projenin hayata geçtiğini işaret eden Üstel, “AK Parti Hükümetleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ilişkilerine de son derece önemli katkılarda bulunmuşlar, iktidarda bulundukları yıllar boyunca KKTC’nin uluslararası görünürlüğüne, ekonomisine ve kalkınmasına son derece önemli destekler sağlamışlardır” ifadelerini kullandı.

“BÖLGESİNDE LİDER OLMA VİZYONUNU PEKİŞTİREN TÜRKİYE’YLE KOPMAZ BAĞLARIMIZIN DAHA GÜÇLENECEK”

Başbakan Üstel, mesajının devamında şunlara dikkat çekti:

“Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, bölgesinde lider olma vizyonunu her geçen gün daha da pekiştiren Anavatan Türkiye’mizle kopmaz bağlarımızın daha güçleneceğine duyduğum inancı yineliyor, bu vesileyle, AK Parti’nin kuruluşunu bir kez daha yürekten tebrik ediyorum”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Kıbrıs’ta adil, kalıcı ve sürdürülebilir çözüm vurgusu!..

Published

on

Kıbrıs meselesinde adil, kalıcı ve sürdürülebilir bir çözüme varılmasının zamanı çoktan gelmiştir.

Continue Reading

GÜNDEM

Ada’ya gönderilen askeri unsurlar kalıcı olmamalı

Published

on

Cumhurbaşkanı @RTErdogan, İran’daki savaş bahanesiyle bazı Avrupa ülkelerinden Ada’ya gönderilen askeri unsurların kalıcı olmaması gerektiğini söyledi.

Continue Reading

GÜNDEM

”Kimse bizden vatanımızın bir karış toprağı için taviz beklemesin…’

Published

on

KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’ndan net açıklama: KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’ndan net açıklama:

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber