Connect with us

GÜNDEM

INTERPOL ‘örgüt lideri’ suçundan arıyordu! Şehriban Toptal KKTC’de yakalandı

Published

on

Uluslararası Polis Teşkilatı’nın suç örgütü lideri olarak aradığı Gürcistan vatandaşı Şehriban Toptal, Lefkoşa’da tutuklandı. Şüphelinin organize suç örgütü kurma, büyük miktarda narkotik maddeleri yasadışı olarak depolama ve satma, emlak ile diğer işlemler yoluyla kara para aklama suçlarından arandığı belirtildi.

INTERPOL’ün uluslararası suç örgütü lideri olarak aradığı Gürcistan vatandaşı Şehriban Toptal Lefkoşa’da yakalanarak tutuklandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir örgüt lideri daha yakalandı. Uluslararası Polis Teşkilatı (INTERPOL) tarafından “uluslararası suç örgütü kurmak” suçlamasıyla yakalama kararı olan Şehriban Toptal, KKTC polisi tarafından dün akşam Lefkoşa’da yakalanarak tutuklandı.
KKTC polisi tarafından yapılan açıklamada, “Organize suç örgütü kurma, büyük miktarda narkotik maddeleri yasadışı olarak satın alıp depolama ve satma, sonrasında da emlak ve diğer işlemler yoluyla yasadışı gelir aklama suçlamasıyla uluslararası seviyede INTERPOL tarafından aranan ve KKTC Bakanlar Kurulu tarafından yasaklı göçmen ilan edilen Şehriban Toptal, Lefkoşa Polis Müdürlüğü Ekipleri tarafından dün akşam Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklanmıştır” ifadeleri kullanıldı. Toptal’ın Türkiye’ye iade edileceği bildirildi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Kıbrıs’ta adil, kalıcı ve sürdürülebilir çözüm vurgusu!..

Published

on

Kıbrıs meselesinde adil, kalıcı ve sürdürülebilir bir çözüme varılmasının zamanı çoktan gelmiştir.

Continue Reading

GÜNDEM

Ada’ya gönderilen askeri unsurlar kalıcı olmamalı

Published

on

Cumhurbaşkanı @RTErdogan, İran’daki savaş bahanesiyle bazı Avrupa ülkelerinden Ada’ya gönderilen askeri unsurların kalıcı olmaması gerektiğini söyledi.

Continue Reading

GÜNDEM

”Kimse bizden vatanımızın bir karış toprağı için taviz beklemesin…’

Published

on

KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’ndan net açıklama: KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’ndan net açıklama:

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber