Connect with us

GÜNDEM

INTERPOL ‘örgüt lideri’ suçundan arıyordu! Şehriban Toptal KKTC’de yakalandı

Published

on

Uluslararası Polis Teşkilatı’nın suç örgütü lideri olarak aradığı Gürcistan vatandaşı Şehriban Toptal, Lefkoşa’da tutuklandı. Şüphelinin organize suç örgütü kurma, büyük miktarda narkotik maddeleri yasadışı olarak depolama ve satma, emlak ile diğer işlemler yoluyla kara para aklama suçlarından arandığı belirtildi.

INTERPOL’ün uluslararası suç örgütü lideri olarak aradığı Gürcistan vatandaşı Şehriban Toptal Lefkoşa’da yakalanarak tutuklandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir örgüt lideri daha yakalandı. Uluslararası Polis Teşkilatı (INTERPOL) tarafından “uluslararası suç örgütü kurmak” suçlamasıyla yakalama kararı olan Şehriban Toptal, KKTC polisi tarafından dün akşam Lefkoşa’da yakalanarak tutuklandı.
KKTC polisi tarafından yapılan açıklamada, “Organize suç örgütü kurma, büyük miktarda narkotik maddeleri yasadışı olarak satın alıp depolama ve satma, sonrasında da emlak ve diğer işlemler yoluyla yasadışı gelir aklama suçlamasıyla uluslararası seviyede INTERPOL tarafından aranan ve KKTC Bakanlar Kurulu tarafından yasaklı göçmen ilan edilen Şehriban Toptal, Lefkoşa Polis Müdürlüğü Ekipleri tarafından dün akşam Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklanmıştır” ifadeleri kullanıldı. Toptal’ın Türkiye’ye iade edileceği bildirildi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Rum Savunma Bakanı’ndan Türkiye’ye tehdit!

Published

on

KIBRIS Rum Savunma Bakanı Vasilis Palmas, Türk savaş uçaklarının Rum hava sahasını ihlal ettiğini öne sürerek, Türkiye’ye tehditler savurdu.

Continue Reading

GÜNDEM

Rum liderden Yunanistan Başbakanı’na: ‘’Bizi 1974’te sattınız, şimdi de mi satacaksınız?’’

Published

on

GÜNEY Kıbrıs’ın en önemli siyasi figürlerinden eski AKEL Genel Sekreteri Andros Kiprianu, 2017 Crans-Montana’da Kıbrıs zirvesi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

Continue Reading

GÜNDEM

Rum lider, “Ankara masaya istediğimiz yerden gelecek” tehdidi savurdu, Rumlar bile güldü!

Published

on

📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides’in Dışişleri Bakanı olduğu dönemde, ‘’Türkiye’ye öyle yaptırımlar konulacak ki, Ankara masaya Rum tarafının istediği yerden gelecek’’ tehdidi savurduğu, Rum siyasetçi Andros Kiprianu’nun cevabı karşısında suspus olduğu ortaya çıktı. Kiprianu yaşananları şöyle anlattı:

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber