Connect with us

GÜNDEM

Tui, kuzeye günübirlik gezilerin sona erdirildiğini yalanladı

Published

on

Haber Kıbrıs-Tur operatörü Tui, Cuma günü Kıbrıs Cumhuriyeti ile Kıbrıs’ın kuzeyine düzenlenen günlük turların durdurulması konusunda anlaşmaya vardığı yönündeki haberleri yalanladı .

Tui, Cyprus Mail’e yaptığı açıklamada , şirketin Kıbrıs’taki operasyon ekibi yöneticisinin yerel ortaklarına gönderdiği ve şirketin  kuzeye yönelik gezileri artık tanıtmayacağını veya  satmayacağını belirten e-postanın  gerçek olduğunu ancak şirketin konuyla ilgili tutumunu “yansıtmadığını” doğruladı.

“Son günlerde medyada yer alan Kuzey Kıbrıs’taki gezi teklifimizle ilgili yerel bir çalışanın yaptığı açıklamalar, içerik ve biçim olarak Tui Cyprus’un tutumunu yansıtmamaktadır” denildi.

“Gerçekten küresel bir şirket olan Tui, karşılıklı anlayış ve barışçıl bir arada yaşamanın temeli olarak her zaman değişim ve iş birliğini savunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, “Söz konusu çalışanın şirketin pozisyonunu yanlış yansıtan onaylanmamış ifadelerde bulunmaması konusunda uyarıldığı ” belirtildi .

“Elbette misafirler Kıbrıs’ta tatilleri sırasında istedikleri gezileri ve aktiviteleri özgürce seçebilirler. Kuzey Kıbrıs’ı da içeren sayısız gezi paketi arasından seçim yapabilirsiniz ,” dediler.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Rum Savunma Bakanı’ndan Türkiye’ye tehdit!

Published

on

KIBRIS Rum Savunma Bakanı Vasilis Palmas, Türk savaş uçaklarının Rum hava sahasını ihlal ettiğini öne sürerek, Türkiye’ye tehditler savurdu.

Continue Reading

GÜNDEM

Rum liderden Yunanistan Başbakanı’na: ‘’Bizi 1974’te sattınız, şimdi de mi satacaksınız?’’

Published

on

GÜNEY Kıbrıs’ın en önemli siyasi figürlerinden eski AKEL Genel Sekreteri Andros Kiprianu, 2017 Crans-Montana’da Kıbrıs zirvesi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

Continue Reading

GÜNDEM

Rum lider, “Ankara masaya istediğimiz yerden gelecek” tehdidi savurdu, Rumlar bile güldü!

Published

on

📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides’in Dışişleri Bakanı olduğu dönemde, ‘’Türkiye’ye öyle yaptırımlar konulacak ki, Ankara masaya Rum tarafının istediği yerden gelecek’’ tehdidi savurduğu, Rum siyasetçi Andros Kiprianu’nun cevabı karşısında suspus olduğu ortaya çıktı. Kiprianu yaşananları şöyle anlattı:

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber