Connect with us

GÜNDEM

Hasan Taçoy: UBP’de hedef koalisyonda kalmak değil, tek başına iktidar olmalıdır

Published

on

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, KKTC Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle yaptığı toplantıda, “UBP’de hedef koalisyonda kalmak değil, tek başına iktidar olmalıdır” dedi.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, KKTC Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle geniş katılımlı bir toplantıda bir araya geldi.

Taçoy, vizyonunu ve hedeflerini anlattığı gecede, KKTC Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin görüş ve önerilerini de dinledi.

Son derece faydalı bir etkinlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Taçoy, gönüllüler tarafından kurulmuş örgütlerin sivil toplum örgütleri içerisindeki yerlerinin her zaman ayrı olduğunun altını çizdi.

Taçoy, sadece genel başkan ve başbakan olmak için yola çıkmadığını ifade ederek, çıktığı yolun UBP’nin kalıcı iktidarı için bir başlangıç olduğunun altını çizdi.

“UBP’Yİ TEK BAŞINA İKTİDARA TAŞIYACAK BİR GENEL BAŞKANA İHTİYAÇ VAR”

“UBP’nin yeri tek başına iktidardır” diyen Taçoy, KKTC’nin kurucu partisi UBP’nin 2009 seçimlerinden bu yana tek başına iktidara gelemediğini anımsatarak, ilk seçimde hedefin bu olduğunu söyledi.

Taçoy, ülkeyi koalisyonlara mahkum etmenin başarı olarak gösterilmeye ve UBP seçmeninin kandırılmaya çalışıldığını dile getirerek, “ancak hiçbir UBP’li bu aldatmacaya kanmamaktadır. Bunu da 21 Eylül’de göstereceklerdir. Kendilerine yutturulmaya çalışılan ve adına istikrar denilen masala son vererek, UBP’nin tek başına iktidara gelme yürüyüşünü başlatacaklardır” dedi.

“Birileri koalisyonda kalmaktan tatmin olabilir ama bizim hedefimiz bize yakışan bir şekilde tek başına iktidar olmaktır” diyen Taçoy,  UBP’yi doğru hedeflere yönlendirecek ve tek başına iktidara taşıyacak bir genel başkana ihtiyacı bulunduğunun altını çizdi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Kıbrıs’ta adil, kalıcı ve sürdürülebilir çözüm vurgusu!..

Published

on

Kıbrıs meselesinde adil, kalıcı ve sürdürülebilir bir çözüme varılmasının zamanı çoktan gelmiştir.

Continue Reading

GÜNDEM

Ada’ya gönderilen askeri unsurlar kalıcı olmamalı

Published

on

Cumhurbaşkanı @RTErdogan, İran’daki savaş bahanesiyle bazı Avrupa ülkelerinden Ada’ya gönderilen askeri unsurların kalıcı olmaması gerektiğini söyledi.

Continue Reading

GÜNDEM

”Kimse bizden vatanımızın bir karış toprağı için taviz beklemesin…’

Published

on

KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’ndan net açıklama: KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’ndan net açıklama:

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber