Milli Savunma Bakanlığı kaynakları; Rumların silahlanma çabalarına karşı sert bir açıklama yaptı
RUM YÖNETİMİ'NE SERT UYARI: ASKERİ VE SİYASİ TEDBİRLER ALINIR!
📍Milli Savunma Bakanlığı kaynakları; Rumların silahlanma çabalarına karşı sert bir açıklama yaptı ve ''KKTC’nin hak ve menfaatlerinin korunması için gerekli askeri ve siyasi tedbirlerin alınacağı'' uyarısı yaptı.… pic.twitter.com/Ge2u6OhPkh
KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Yabancı ülkelerle yapılan askeri anlaşmaları ve İsrail'in ile ilişkileri eleştiren Erhürman'ın, Christodulides… pic.twitter.com/ShclpblQjC
Güney Kıbrıs’ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.
İsrail, Rum borsasını da satın alıyor!
📍Güney Kıbrıs'ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.