Connect with us

GÜNDEM

Bir zihinyeti hiç süslemeden açık şekilde ortaya koyuyor

Published

on

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nın geçiş noktalarıyla ilgili açıklamasına işaret etti. Şunları söyledi:

Sn. Tahsin Ertuğruloğlu yeni geçiş kapılarının açılması yönündeki görüşünün olumsuz olduğunu açıkladı. Kendisine göre, mevcut 9 kapı yeterli ve kapı sayısını artırmak “sınırı” anlamsızlaştırır.

Ben Sn. Ertuğruloğlu’na hiç kızmıyorum doğrusu. Bir zihniyeti, hiç süsleyip püslemeden, kelimelere ve sloganlara boğmadan, en açık şekilde ortaya koyuyor. Bence, en azından anlamamak için direnenler açısından son derece yararlı!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

‘Ölü dalga’ vurdu, facia yaşandı!..

Published

on

KKTC’de meydana gelen feribot faciası ile ilgili konuştuğum üst düzey bir yetkili denizde oluşan ‘ölü dalga’nın oluşması sonrasında facianın yaşandığını söyledi.

Continue Reading

GÜNDEM

Rumlar yeni bir savaşın eşiğinde

Published

on

Kıbrıs Rum liderliği, İsrail’i Güney Kıbrıs’a öyle derinlemesine bulaştırdı ki, yaşananlar nedeniyle Rum halkı bu bağımlılıktan kurtulmanın yollarını aramaya başladı.

Continue Reading

GÜNDEM

Irkçı ELAM ile işbirliğinde Kıbrıs Türklerini boğma politikası

Published

on

Kıbrıs Rum liderliği, bir yandan Güney Kıbrıs’ı bölgesel gerilimlerin ve saldırıların hedefi haline getirirken, diğer yandan Kıbrıs Türklerine yönelik sistematik haksızlıkları, ambargoları ve engellemeleri her geçen gün daha da ağırlaştırıyor. Kıbrıs Türklerinin dünya ile iletişim kanallarını kesme, ekonomik ve kültürel izolasyonu derinleştirme çabaları, adeta bir devlet politikası haline gelmiş durumda.

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber