Güney Kıbrıs; Fransa, Sırbistan ve İsrail ve Avrupalı ortaklarıyla askeri ve savunma düzeyinde işbirliğini güçlendirmeye devam ederken; silah ambargosunun kaldırılmasının ardından ABD ile de işbirliğini genişletiyor.
📍Güney Kıbrıs; Fransa, Sırbistan ve İsrail ve Avrupalı ortaklarıyla askeri ve savunma düzeyinde işbirliğini güçlendirmeye devam ederken; silah ambargosunun kaldırılmasının ardından ABD ile de işbirliğini genişletiyor.
Cumhurbaşkanı @RTErdogan, İran’daki savaş bahanesiyle bazı Avrupa ülkelerinden Ada’ya gönderilen askeri unsurların kalıcı olmaması gerektiğini söyledi.
📍Cumhurbaşkanı @RTErdogan, İran’daki savaş bahanesiyle bazı Avrupa ülkelerinden Ada'ya gönderilen askeri unsurların kalıcı olmaması gerektiğini söyledi.
Türkiye’nin KKTC’nin savunulması için her adımı atmaya hazır olduğunu belirtti. https://t.co/nR1qDjE6xm