Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu Georgios, Avrupa Parlementosu Milletvekili @Fidias0‘ın ‘’Türkiye’nin elinde bir araç ve propaganda işlevi gördüğünü’’ savundu
Kıbrıs'ta doğruları söyledi, Kilise'nin hedefi haline geldi
Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu Georgios, Avrupa Parlementosu Milletvekili @Fidias0'ın ‘’Türkiye’nin elinde bir araç ve propaganda işlevi gördüğünü’’ savundu.
Cumhurbaşkanı @RTErdogan, İran’daki savaş bahanesiyle bazı Avrupa ülkelerinden Ada’ya gönderilen askeri unsurların kalıcı olmaması gerektiğini söyledi.
📍Cumhurbaşkanı @RTErdogan, İran’daki savaş bahanesiyle bazı Avrupa ülkelerinden Ada'ya gönderilen askeri unsurların kalıcı olmaması gerektiğini söyledi.
Türkiye’nin KKTC’nin savunulması için her adımı atmaya hazır olduğunu belirtti. https://t.co/nR1qDjE6xm