?> ?> ?> ?> ?> ?> ?> ?> ?> ?> ”Sahtekar ve palavracı. Bir birimizden nefret ediyorduk” – Dikduruş
Connect with us

GÜNDEM

”Sahtekar ve palavracı. Bir birimizden nefret ediyorduk”

Published

on

ABD’nin Güney Kıbrıs Eski Büyükelçisi John M. Koenig, Eski Rum Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis ile ilgili sert açıklamalar yaptı ve ‘’Onu bir sahtekar ve palavracı olarak görüyordum. Bir birimizden nefret ediyorduk’’ dedi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

?>

GÜNDEM

“İsrail’e, Mısır’a güvenme! Türkiye bizi ıstakoza çevirir”

Published

on

Kıbrıslı Rum yazar Panayotis K. Mavros, ülkeyi yabancı askerlerin üssü haline çeviren Rum Başkan Nikos Christodoulides yönetimini ağır sözlerle eleştirdi ve “İsrail’e, Mısır’a güvenme! Türkiye bizi ıstakoza çevirir” dedi.

Continue Reading

GÜNDEM

“Rum lider elindeki toprağı nasıl koruyacağını düşünsün…”

Published

on

KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’na Rum lider Nikos Christodulides’in Türk toprağı “Güzelyurt’a döneceğiz” açıklamasını sordum.

Continue Reading

GÜNDEM

Rum lider: ‘Güzelyurt’a geri döneceğiz’

Published

on

Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodoulides, KKTC’nin Güzelyurt ilçesine geri dönüş talebinden asla vazgeçmeyeceklerini belirterek, “Tüm topraklarda serbestçe dolaşana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber

?> ?>