Rum Cumhurbaşkanı @Christodulides, Avrupa Birliği’nin Kıbrıs’ta kesintiye uğrayan müzakerelerin yeniden başlaması için Türkiye’ye yönelik bir çalışma yürüttüğünü söyledi
Kıbrıs'ta yeni müzakere süreci başlayacak mı?
''AB, Türkiye'ye yönelik Kıbrıs çalışması yürütüyor''
Rum Cumhurbaşkanı @Christodulides, Avrupa Birliği’nin Kıbrıs’ta kesintiye uğrayan müzakerelerin yeniden başlaması için Türkiye’ye yönelik bir çalışma yürüttüğünü söyledi.… pic.twitter.com/YL9E6T49fj
Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
📍Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
ELAM, Kıbrıs Türklerinin azınlık olduğunu ve asla eşitlik verilemeyeceğini savunuyor. Partinin liderliği,… pic.twitter.com/JA83gMKO7U
— Dr. Sefa Karahasan (@sefakarahasan) May 15, 2026
Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.
📍Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.