Rum yazar Chrystalla Hadjidimitriou, Kıbrıs Türk malını gasp eden Rum’un cezalandırılmamasını eleştirdi, ‘’Bu ülkeyi saran yolsuzluğun bir göstergesi’’ dedi
📍Rum yazar Chrystalla Hadjidimitriou, Kıbrıs Türk malını gasp eden Rum’un cezalandırılmamasını eleştirdi, ‘’Bu ülkeyi saran yolsuzluğun bir göstergesi’’ dedi. İşte o yazıdan özetler:
🔹Madem KKTC’deki Rum mallarının gaspından bahsediyoruz, şimdi de güney Kıbrıs’taki Türk… https://t.co/C96he6QkBU
— Dr. Sefa Karahasan (@sefakarahasan) May 16, 2025
KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Yabancı ülkelerle yapılan askeri anlaşmaları ve İsrail'in ile ilişkileri eleştiren Erhürman'ın, Christodulides… pic.twitter.com/ShclpblQjC
Güney Kıbrıs’ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.
İsrail, Rum borsasını da satın alıyor!
📍Güney Kıbrıs'ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.