Güney Kıbrıs’ta yayınlanan bir değerlendirmede; ırkçı ELAM partisinin ciddi bir ivme kazandığı görülüyor.
Türk düşmanı parti ikinci oldu
Güney Kıbrıs’ta yayınlanan bir değerlendirmede; ırkçı ELAM partisinin ciddi bir ivme kazandığı görülüyor.
Değerlendirmeye göre; ‘’Bazı anketler güney Kıbrıs'taki aşırı sağ partinin ikinci sıraya bile gelebileceğini gösteriyor. Bu durum, hem… pic.twitter.com/ekT6vMuOoz
— Dr. Sefa Karahasan (@sefakarahasan) May 26, 2025
KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Yabancı ülkelerle yapılan askeri anlaşmaları ve İsrail'in ile ilişkileri eleştiren Erhürman'ın, Christodulides… pic.twitter.com/ShclpblQjC
Güney Kıbrıs’ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.
İsrail, Rum borsasını da satın alıyor!
📍Güney Kıbrıs'ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.