Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis, Halife Hafter yönetiminin Libya-Türkiye deniz yetki anlaşmasını kabul edeceği haberleri üzerine soluğu Libya’da aldı
Haberin devamı için Dr. Sefa Karahasan X hesabını tıklayın.
📍Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis, Halife Hafter yönetiminin Libya-Türkiye deniz yetki anlaşmasını kabul edeceği haberleri üzerine soluğu Libya'da aldı.
Gerapetritis ile Hafter bir saatlik toplantı yaptı. Görüşmede Doğu Akdeniz'deki deniz yetki alanı konularının… pic.twitter.com/6yq0MFD4sH
— Dr. Sefa Karahasan (@sefakarahasan) July 6, 2025
KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Yabancı ülkelerle yapılan askeri anlaşmaları ve İsrail'in ile ilişkileri eleştiren Erhürman'ın, Christodulides… pic.twitter.com/ShclpblQjC
Güney Kıbrıs’ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.
İsrail, Rum borsasını da satın alıyor!
📍Güney Kıbrıs'ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.