Rum yazar Kostas Venizelos, Kıbrıs sorunun ABD Başkanı Donald Trump’ın radarına girmesi durumunda Rumları kötü günlerin beklediğini söyledi.
RUM YAZAR: ''TRUMP, KIBRIS SORUNUNA MÜDAHİL OLURSA KÖTÜ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR…'' 📍Rum yazar Kostas Venizelos, Kıbrıs sorunun ABD Başkanı Donald Trump’ın radarına girmesi durumunda Rumları kötü günlerin beklediğini söyledi.
Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
📍Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
ELAM, Kıbrıs Türklerinin azınlık olduğunu ve asla eşitlik verilemeyeceğini savunuyor. Partinin liderliği,… pic.twitter.com/JA83gMKO7U
— Dr. Sefa Karahasan (@sefakarahasan) May 15, 2026
Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.
📍Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.