Güney Kıbrıs’ın en önemli gazetelerinden biri olan Politis yazarı @Theodoros1958, @christodulides’in Cumhurbaşkanı @RTErdogan ile görüşmek istemesini, “mantıksız, gülünç” olarak değerlendirdi.
RUM YAZAR’DAN CHRİSTODULİDES’E SERT TEPKİ: “ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEK İSTEMESİ GÜLÜNÇ BİR HAREKET…”
KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Yabancı ülkelerle yapılan askeri anlaşmaları ve İsrail'in ile ilişkileri eleştiren Erhürman'ın, Christodulides… pic.twitter.com/ShclpblQjC
Güney Kıbrıs’ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.
İsrail, Rum borsasını da satın alıyor!
📍Güney Kıbrıs'ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.