Following the attack launched by the US and Israel on Iran, attention has once again turned to Southern Cyprus
📍Following the attack launched by the US and Israel on Iran, attention has once again turned to Southern Cyprus.
Since the day he took office, @Christodulides has turned Southern Cyprus into a military base for foreign countries, reaching a point where he is causing serious… pic.twitter.com/cCOhFYHPcd
Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
📍Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
ELAM, Kıbrıs Türklerinin azınlık olduğunu ve asla eşitlik verilemeyeceğini savunuyor. Partinin liderliği,… pic.twitter.com/JA83gMKO7U
— Dr. Sefa Karahasan (@sefakarahasan) May 15, 2026
Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.
📍Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.