Cyprus Mail’de yer alan bir yazıda, çarpıcı ifadeler kullanıldı ve Kıbrıs’taki çözümsüzlüğün sorumlusu Rum Başkan @Christodulides olduğu kaydedildi ve ‘’Kıbrıs’ta çözümsüzlükte engel artık Türkiye değil, Christodulides’tir’’ denildi.
📍Cyprus Mail’de yer alan bir yazıda, çarpıcı ifadeler kullanıldı ve Kıbrıs’taki çözümsüzlüğün sorumlusu Rum Başkan @Christodulides olduğu kaydedildi ve ‘’Kıbrıs’ta çözümsüzlükte engel artık Türkiye değil, Christodulides’tir’’ denildi.
Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
📍Güney Kıbrıs’ta 24 Mayıs’ta yapılacak parlemento seçimleri öncesinde Irkçı ELAM partisi, Türkiye ve Kıbrıs Türklerine yönelik hakaret içeren açıklamaları ile gündemde.
ELAM, Kıbrıs Türklerinin azınlık olduğunu ve asla eşitlik verilemeyeceğini savunuyor. Partinin liderliği,… pic.twitter.com/JA83gMKO7U
— Dr. Sefa Karahasan (@sefakarahasan) May 15, 2026
Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.
📍Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides, Kıbrıs’ta asla iki devletli çözümü kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘’Bizim için iki devletli çözüm diye bir şey yoktur, hatta düşünce olarak bile. Yasadışılığı asla meşrulaştırmayacağız’’ dedi.