Güney Kıbrıs’ın önde gelen gazetecilerinden @sfairika Politis radyosuna yaptığı konuşmada çarpıcı değerlendirmelerde bulundu, ”Toprak iadesi olmadan bir anlaşma Kıbrıslı Rumlar tarafından kolay kabul edilmez’’ dedi.
📍Güney Kıbrıs’ın önde gelen gazetecilerinden @sfairika Politis radyosuna yaptığı konuşmada çarpıcı değerlendirmelerde bulundu, ''Toprak iadesi olmadan bir anlaşma Kıbrıslı Rumlar tarafından kolay kabul edilmez’’ dedi.
KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Yabancı ülkelerle yapılan askeri anlaşmaları ve İsrail'in ile ilişkileri eleştiren Erhürman'ın, Christodulides… pic.twitter.com/ShclpblQjC
Güney Kıbrıs’ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.
İsrail, Rum borsasını da satın alıyor!
📍Güney Kıbrıs'ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.