Yunanistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dimitrios Houpis, çok uluslu Medusa-15 tatbikatının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
Medusa-15 tatbikatı: ''Yunanistan, Mısır ve Rumlardan Türkiye'ye güçlü mesaj…''
📍Yunanistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dimitrios Houpis, çok uluslu Medusa-15 tatbikatının ardından yaptığı açıklamada, “Doğu Akdeniz’de Yunanistan’ın Mısır ve Rumlar ile işbirliği istikrarlı… pic.twitter.com/qylYqmK8VP
KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’na Rum lider Nikos Christodulides’in Türk toprağı “Güzelyurt’a döneceğiz” açıklamasını sordum.
“Rum lider elindeki toprağı nasıl koruyacağını düşünsün…”
📍KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’na Rum lider Nikos Christodulides’in Türk toprağı “Güzelyurt’a döneceğiz” açıklamasını sordum. Cevabı sert oldu;
Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodoulides, KKTC’nin Güzelyurt ilçesine geri dönüş talebinden asla vazgeçmeyeceklerini belirterek, “Tüm topraklarda serbestçe dolaşana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
📍Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodoulides, KKTC’nin Güzelyurt ilçesine geri dönüş talebinden asla vazgeçmeyeceklerini belirterek, “Tüm topraklarda serbestçe dolaşana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Yabancı ülkelerle yapılan askeri anlaşmaları ve İsrail'in ile ilişkileri eleştiren Erhürman'ın, Christodulides… pic.twitter.com/ShclpblQjC