Connect with us

GÜNDEM

15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür

Published

on

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamasında, “15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür” dedi.

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Feyzioğlu, açıklamasında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliğinde Türk Milletinin, yabancı istihbarat örgütlerinin kuklası olan FETÖ terör örgütüne ve ülkenin istiklaline göz diken karanlık güçlere izin vermediğini belirtti.

Feyzioğlu, “15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür. İşgale ve bölünmeye geçit vermeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize nice sağlıklı yıllar diliyorum” dedi.

Feyzioğlu’nun tam açıklaması şöyle:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliğinde asil Türk Milleti, yabancı istihbarat örgütlerinin kuklası olan terör örgütü FETÖ’ye ve ülkemizin istiklaline göz diken karanlık güçlere izin vermedi. 15 Temmuz, şanlı direnişimizin yıldönümüdür. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramıdır. İşgale ve bölünmeye geçit vermeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize nice sağlıklı yıllar diliyorum.”

GÜNDEM

‘’Pile’de Türkler sınırı ihlal etti’’ propagandasına Rum basınından sert tepki!

Published

on

Continue Reading

GÜNDEM

Yolsuzluk ulusal sporumuz oldu

Published

on

Rum medyası; Güney Kıbrıs’ta artan ‘yolsuzluk’ ve ‘demokrasi’ ile ilgili tartışmalara sert tepki vermeye devam ediyor. Rum Başkan

@Christodulides

’i yolsuzluğun içerisine batmakla eleştiren medya ‘’Kıbrıs Cumhuriyeti, güney Kıbrıs’ın sahte devleti. Mafya devleti’’ olarak öne çıkarılıyor. Öne çıkan Rum yazarlar, ”yolsuzluğun ülkede tiranlaştığını” kaydediyor.

Continue Reading

GÜNDEM

Kıbrıs’ta adil, kalıcı ve sürdürülebilir çözüm vurgusu!..

Published

on

Kıbrıs meselesinde adil, kalıcı ve sürdürülebilir bir çözüme varılmasının zamanı çoktan gelmiştir.

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber