Connect with us

GÜNDEM

Sibel Siber sahneye çıkıyor!

Published

on

Eski başbakan ve eski Meclis başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Postası’na yaptığı açıklamada, “Kıbrıs Sorunu ve KKTC sorunu” şeklinde iki derdimiz olduğunu söyledi.

Konuya ilişkin kişisel sosyal medya hesabından açıklık getiren Sibel Siber, Kıbrıs sorununu bizim yaratmadığımızı, çözüm iradesinin de elimizde olmadığını, ama bugün günlük yaşamımızı olumsuz etkileyen en önemli sorun olan; KKTC sorunlarını kendimizin yarattığını belirtti.

KKTC sorununu çözme iradesinin elimizde olduğuna dikkat çeken Siber, halkı işaret etti.

Sibel Siber, yaptığı paylaşımda şunlara dikkat çekti:

“İki temel sorunumuz var: Kıbrıs sorunu ve KKTC sorunları. Kıbrıs sorununu biz yaratmadık çözüm iradesi de elimizde değil. ( ya da tek başına değil). KKTC sorunlarını ise biz yarattık ve bugün günlük yaşamımızı olumsuz etkileyen en önemli sorun. Kıbrıs sorununun aksine çözme iradesi elimizde. Halkımızda…”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Rumlardan Hakan Fidan iddiası

Published

on

Dışişleri Bakanı @HakanFidan‘ın, Kıbrıs Rum yönetimi lideri @Christodulides‘in ”Kazakistan temaslarından duyduğu memnuniyetsizlik nedeniyle Astana’ya yapacağı ziyareti iptal ettiği” öne sürüldü.

Continue Reading

GÜNDEM

‘Kıbrıs’ta toprak bütünlüğü’ çağrısı

Published

on

Kazakistan Cumhurbaşkanı @TokayevKZ, Kıbrıs sorununa atıf yaparak, ‘Kıbrıs’ın toprak bütünlüğüne saygı duyulması’ çağrısı yaptı. Kıbrıs Rum liderliği, Astana’da Büyükelçilik de açtı.

Continue Reading

GÜNDEM

Kazakistan Cumhurbaşkanı’ndan Christodulides’e övgü dolu sözler: ‘Sizi takdir ediyorum’

Published

on

Kazakistan Cumhurbaşkanı @TokayevKZ, Kıbrıs Rum yönetimi Başkanı @Christodulides’e ‘Devlet Dostluk Nişanı’ takdim etti.

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber