Connect with us

GÜNDEM

YDP hükümetten çekilecek

Published

on

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Meclis Başkanı bu kez 5’inci turda da seçilemezse, hükümetten çekilmeyi yetkili kurullarına götüreceğini söyledi.

Ulusal Birlik Partisi’ne bir an evvel Meclis Başkanı için adayını belirleme ve arkasında durma çağrısı yapan Arıklı, BRT’ye açıklamalarda bulundu Arıklı, Meclis Başkanı seçim sürecinde yaşananların da ele alındığı Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, bu konuda kendisine hükümetten çekilme dahil her türlü yetkinin verildiğini belirtti.

Ulusal Birlik Partisi’nin belirleyeceği adayın arkasında olacaklarını ifade eden Arıklı, Meclis Başkanı bu kez 5’inci turda da seçilemezse, hükümetten çekilmeyi yetkili kurullarına götüreceğini söyledi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GÜNDEM

Önce tutuklama sonra mal varlıklarına el koyma!

Published

on

Rum Emniyet Genel Müdürlüğü Suç Tespit Birimi ile Örtbas Suçlarıyla Mücadele Birimi; ”Rum mülkü kullandı, sattı, aldı” iddiasıyla Türk iş insanlarına, emlakçılara ve vatandaşa yönelik başlattığı ‘tutuklama’ ve ‘tutuklama kararlarının’ yanında ‘mal varlıklarına’ da el koyma adımı attı.

Fileleftheros’un manşetten verdiği habere göre; ‘’Kıbrıs Rum Polisi, (KKTC’de) Rumlara ait mal varlıklarda rol aldığı düşünülen aranan kişilere karşı uluslararası yakalama emri çıkarmanın yanı sıra, şüphelilerin mal varlıklarına da dondurma işlemi uygulaması’’ süreci başlattı.

Devamı aşağıdaki paylaşımda…

Continue Reading

GÜNDEM

Güney Kıbrıs’ta “organize suç örgütleri” “Uyuşturucu” ve “Kara Para” sorunu büyüyor

Published

on


Güney Kıbrıs’ta, Baf Belediye Başkanı Phaedon Phaedonos’un, ‘’ülkemiz uyuşturucu, kara para ve organize suç örgütlerinin merkezi oldu’’ açıklamasının yankıları yaşanıyor. Emniyet Müdürlüğü ile Phaedonos, açıklamalar nedeniyle bir birine girdi.

Continue Reading

GÜNDEM

Rumlardan büyük provokasyon!..

Published

on


Christodulides yönetimi, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’ın Girne’de sahip olduğu evi araştırmaya başladı

Continue Reading

ÖNE ÇIKAN

Kıbrıs'ta doğru yorum, doğru haber