ABD’nin Güney Kıbrıs Eski Büyükelçisi John M. Koenig, Eski Rum Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis ile ilgili sert açıklamalar yaptı ve ‘’Onu bir sahtekar ve palavracı olarak görüyordum. Bir birimizden nefret ediyorduk’’ dedi.
ABD Elçisi'nden Rum Cumhurbaşkanı yorumu
''Sahtekar ve palavracı. Bir birimizden nefret ediyorduk''
ABD’nin Güney Kıbrıs Eski Büyükelçisi John M. Koenig, Eski Rum Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis ile ilgili sert açıklamalar yaptı ve ‘’Onu bir sahtekar ve palavracı olarak… pic.twitter.com/ueOf8Xi1UN
KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
📍KIBRIS Rum yönetimi Başkanı Nikos Christodulides ile KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman arasında silahlanma ve İsrail konusunda sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Yabancı ülkelerle yapılan askeri anlaşmaları ve İsrail'in ile ilişkileri eleştiren Erhürman'ın, Christodulides… pic.twitter.com/ShclpblQjC
Güney Kıbrıs’ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.
İsrail, Rum borsasını da satın alıyor!
📍Güney Kıbrıs'ta askeri varlığını ilerleten İsrail’in Kıbrıs Rum Menkul Kıymetler Borsası’nı da satın almak için görüşmelere başladığı ve sonuçlanması için hukuki görüş beklendiği bildirildi.